Brak towaru

Frosch Soda Uniwersalny Środek Czyszczący 500 ml PL

Sodowy środek Frosch z naturalną sodą to idealny środek do odtłuszczania i usuwania zabrudzeń. Wykazuje silne działanie przy naturalnym składzie. Do różnych powierzchni - blatów, frontów kuchennych, kuchenek czy zlewozmywaków.

Dostępność: Brak towaru
14.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Pozostałe warianty
szt.
Cena przesyłki
OD 249 ZŁ DOSTAWA GRATIS PRZEDPŁATA:
9.99
  • Dostawa na terenie Piaseczna (05-500) 0
  • Paczkomat InPost 9.99
  • DPD PickUp 14.99
  • Kurier InPost 16.99
  • Kurier DPD 18.99

Sodowy uniwersalny środek czyszczący od Frosch 

Soda Frosch to uniwersalny środek czyszczący, który każdy powinien mieć w swoim domu. Płyn można stosować do różnych powierzchni - blatów, frontów kuchennych, kuchenek czy zlewozmywaków. Produkt jest w pełni bezpieczny, nie uszkadza powierzchni. To połączenie silnego działania z naturalnym, delikatnym składem. Nie pozostawia smug i zacieków. Butelka wyposażona w wytrzymały atomizer, do wielokrotnego napełniania, nadaje się w 100% do recyklingu. Sprawdź inne środki czyszczące Frosch - postaw na perfekcyjną czystość w ekologicznym wydaniu! 

Płyn czyszczący z sodą Frosch - na tłuszcz, brud i osady 

Uniwersalny płyn czyszczący Frosch z sodą doskonale sprawdza się jako odtłuszczacz. Sodowa formuła jest wyjątkowo skuteczna w walce z tłustymi zabrudzeniami, codziennymi plamami oraz osadami wodorowęglanowymi. Świetnie radzi sobie z wszelkiego typu codziennymi zabrudzeniami. Zastosuj go do ścierania blatów i frontów kuchennych, aby Twoja kuchnia zawsze lśniła czystością. Zapomnij o lepiących się powierzchniach i ciesz się efektem odtłuszczania zawsze, gdy tego potrzebujesz. Sodowy Frosch bazuje na recepturze z naturalną sodą. Składnik ten słynie z właściwości skutecznie usuwających trudne zabrudzenia. Środek może być używany do przedmiotów mających kontakt z żywnością. 

Pojemność: 500 ml 

Parametry:
Marka::
Frosch
Wersja::
Soda
Kraj pochodzenia::
Niemcy
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: